Lite för goda

Blir ett kort inlägg när ögonen går i kors efter intensiva med ack så roliga dagar. Börjar tidigt med att baka till serveringen. Passar på med lite stenarbete innan besökarna börjar komma. Bl a ett grytunderlägg i Diabas och oljad ek som är beställt. Bording design. Perfekta kombinationen av vacker design och praktisk användning. Kan förvärmas i ugn för att hålla grytan varm länge, eller kylas i frys när kall dessert skall serveras. Tror vi skall stoppa en i frysen för att ha när vi serverar den goda Holje glassen som finns hos oss i smakerna mjölkchoklad, vanilj, kaffe, hallonsorbet och salt karamell. Lite för goda.

Några besökare uppskattade att se på i arbetet med att polera kanterna på bordsskivorna, några ville ta en tur för att titta i brottet medan andra ville ha fika. Härligt med full fart, det tackar vi för. Trevligt besök också av journalist idag som skriver om olika stenaktörer. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Lite för goda