Vintervykort från Sliperiet Gylsboda

Jahapp, å DÄR fick vi tidernas käftsmäll när jag pratade om VÅR igår.. Då ramlade snön på så klart. Men vackert är det ju onekligen.

Lite bakslag med feber & tillhörande halsont mm blev det också, men det är ju inga problem när det är så lyxigt så Anette kommer förbi för promenad & då tar med hunden, så här går ingen nöd på en annan. Göran & Anette har varit med idag & planerat för morgondagens arbete med hyllorna också. Kolla nu de mörka hyllorna där nere längst med väggen, i morgon ersätter vi dem & så skall det bli ljust igen. När de nya hyllorna är på plats blir det till att städa järnet, på tisdag väntar vi besök av en journalist från Tyskland & då vill vi ju ha hallen presentabel.

51561965_299878090884171_8885308211729530880_n

Ha en fin vecka!!

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vintervykort från Sliperiet Gylsboda