Härliga dagar!

Vi blev uppringda av Norra Skåne som ville gratulera till LONA bidraget. Det tackar vi för. Vi är så glada att denna utvecklingsmöjlighet öppnas. Nu inleds projektet med Josefine Gustafsson som samordnare, tack Josefine, Osby Kommun & Länsstyrelsen för möjligheten att göra något riktigt bra för riktigt många- alla välkomnas att använda lederna när de är på plats.

Med många projekt igång samtidigt som vi fortsätter renovera & bygga vidare på verksamheten, ta emot besökare & skapa i Diabas mm är det en stor tillgång med Josefine som har stor erfarenhet av friluftsliv, så hon kan leda friluftsprojekten. När vi är fler kan vi göra mer, och så blir det ju så mycket roligare ju fler vi är.

Bordings ”Berg” redo att packas.

Full aktivitet, det körs så det ryker.

Vackraste sommarbuketten från Martin pryder utställningshallen. Så är vi redo för dagens trevliga besökare som vill se den fina utställningen av Christer Bording och Ditte Norström.

Norra Skåne kom förbi för att träffa Roland och se lite av hans spännande arbete med den stora skulpturen.

Samtidigt börjar besökarna droppa in.

Många är nyfikna på att se skulpturen under arbete, Roland berättar gärna om processen.

Solen och ljuset är äntligen här. Genom glasdropparna i Bordings ”Droppen urholkar stenen” blir det fantastiskt ljus dagar som dessa. I Dittes konstvävnader glittrar det också av liv.

Och efter en lång dags arbete sitter det fint med en bit mat. Vilka härliga dagar!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Härliga dagar!