Drömmen om en Gylsbodabok

En härlig dag i Sliperiet. Med första bokade besöket kl 07.30 & sista kl 18.00 har vi hunnit med många trevliga besökare under dagen. Stort tack till allihopa!

Lite jobb, bl a med Diabaslyktor som skall levereras nästa vecka har vi stuckit mellan med under dagen. Skissande på nya skyltar har också hunnits med. Först ut att skyltas blir Gylsbodaleden, cykelleden mellan Gylsboda och Breanäs- eller tvärt om. Sträckan provcyklades av Josefine i veckan. Något mer än en mil genom vacker natur, åt varje håll.

Kontakten är också knuten med Joakim Lloyd Raboff som kommer att hjälpa oss förverkliga drömmen om en Gylsbodabok. Med lite tillbakablickar, lite nutid, vackra vyer och historia. Mer om det fantastiskt roliga projektet framöver.

Igår jobbade Per, Göran & Mats med slussen ut till plåtdelen i förlängningen av stora hallen. Golvgjutning stod på schemat. Till lunchen bjöd Göran på väldigt god sallad.

Smaskig, somrig grekisk sallad.

Mats har fortsatt med att gjuta golv, idag med hjälp av Roland.

Nu skall väggarna isoleras i slussen.

Fikapauserna är viktiga, här med några av dagens trevlig besökare.

Sen bjöd Roland på ”svenskbord” som han kallar det med olika godsaker att plocka ihop.

I morgon välkomnar vi nya besökare och ser fram emot att få visa den vackra utställningen med Bordings Diabas och Ditte Norströms konstvävnader. Kom & se den!

Bullar i långa banor har det fyllts på med, Ulla Bulla Bagare kan man väl säga när mamma Ulla är i farten. Inget hårnät behövs för närvarande under bakandet (jo, man får skämta om elände också, då blir det lite mindre eländigt!).

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Drömmen om en Gylsbodabok