Ett lyckokast!

Sliperiets första sockerärt skördade vi idag. Åh, så gott! Tack sniglarna att ni sparat något till oss!

Måndagsmorgon, feriearbetarna har slutat & är lediga. Vad händer då? Joho då, visst dyker de upp! Nya bekantskaper idag också. Abdullahs kompis Gabriel kom med för att snickra vidare.

Den nya spishällen behagade lägga av i lördags. Mats & Peter konstaterade att hällen är kaputt. Göran kontaktade Gränsbygden så det kommer en utbyteshäll från dem i nästa vecka .

Elin hade med sig Tristan som också var en baddare på snickrande. Hur kul är det inte med alla dessa fantastiska ungdomar omkring oss?! Vi kan bara säga tack! Redan i morgon erbjuder sig gänget att komma tillbaka, men vi får hålla till fredag nu med bygget, vi ”handledare” måste sköta undan lite annat de närmaste dagarna. På fredag tar vi tag i bygget igen tillsammans.

På fredag bygger vi bakstycket, sen skall taket få på tjärpapp & så skall vi bygga dörr & måla. Sen kan spadar & krattor flytta in & bo kungligt. Och ungdomarna har gjort ett kanonjobb! De på kommunen som placerade ut feriearbetarna som annars skulle varit inom äldreomsorgen skall veta att det är ett lyckokast med våra pärlor!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ett lyckokast!