Veranen på väggarna.

Nu flyttar Veranen tillfälligt upp på väggarna i Sliperiet. Här håller vi bara på att placera ut, det är inte färdighängt- den översta skall naturligtvis inte hänga ända upp till kanten på väggen. Men vid utplacering användes befintliga spik provisoriskt, så fixar vi till det när vi ser hur allt skall hänga.

Lotteriet plockar vi fram, så nu har ni möjlighet att vinna en egen Veranen.

De populära tavlorna ur serien ”Fragment” har sålt bra på Bukowskis. Nu har vi endast dessa tre kvar i Sliperiet.

Här en annan typ som är trevliga att hänga tillsammans, men som även fungerar bra var för sig.

Det går bra att kontakta oss om ni är intresserade av en tavla eller av lotteriet, så löser vi det om ni inte vill komma och se tavlorna ”live” först i Sliperiet.

Sedan vi började röja och öppna upp kring Sliperiet har vi fått några fina växter att sätta i kanten av parkeringen. Ett äppelträd fick vi vid invigningen från Leader Skånes Ess. Trädet mår bra, men det blir nog inte äpplen på det som föregående år, pga sen nattfrost. Vackra löjtnantshjärtan fick vi från vänner i Tostaboda redan första året & de blommar fint nu.

Idag fick vi en liten myskmadra som trivs i norrläge, så den får bo där det inte är så mycket sol. Ramslök och prydnadsgräs vill ha mer sol, så de hamnade i skogskanten vid den blivande japanska trädgården. Vi hoppas insekterna i hotellet uppskattar de utökade serveringsmöjlihgeterna.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Veranen på väggarna.