Tillbakablick:

När vi tycker att vi bär & bär på saker som skall tömmas ut & det känns som vi inte kommer någonstans tar vi fram bilder från hösten 2016. Vips så tycker vi att vi har kommit jättelångt!! Här syntes inte ens den vackra gaveln med det runda fönstret.IMG_6734Porten som vi nu använder som huvudingång kunde man då bara skymta mellan träden.IMG_0080Skivorna som satt för fönstren hade vi plocka bort för att få in lite ljus så vi kunde se att börja röja bland prylarna som fanns överallt.IMG_7223Detta är utrymmet där utrustningen för värme & vatten står nu.IMG_7225och här har vi det som nu är kök.IMG_7228Här har vi börjat & röja ut ur den blivande konsthallen.IMG_7146Det är ganska kul att titta tillbaka på hur det såg ut. Man glömmer snabbt! Men redan då kände vi att detta kommer att bli superfint!! Visst, vi har en bra bit kvar, men vi blir bara mer & mer förtjusta i stället ju längre vi kommer med renoveringen!IMG_1470 (1)IMG_1522IMG_1773

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tillbakablick: