Den Japanska trädgården växer fram.

Konstnär Bodo Langner arbetar vidare med sin Japanska trädgård. Varje gång han är i Sverige jobbar han lite med sin skapelse. Idag kopplade han in vattenpumpen. Det är så rogivande att lyssna till det porlande vattnet. En ny favoritplats!

Här jobbar Bodo med att lägga den centrala stenen på plats.

Jag har börjat plocka bort hallonsnåren så vattenspelet får sin plats väl synlig. Bodo vill att det skall ha sällskap av lite grönt så lite får jag lämna kvar. Nu kommer han i juli nästa gång och jobbar vidare.

I övrigt har det varit ljuslyktor i Diabas som växer fram i stenverkstaden och i keramikverkstaden har det varit klurande kring installationen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Den Japanska trädgården växer fram.