Häng på!

Tre små hål i ett stycke Diabas, polerad på ovansidan & råhuggna kanter. I de tre små hålen är det bara att stoppa ner stjälkar med gräs och sommarens vilda små blommor för att ha en dekoration som ser fräsch ut varje dag.

Platsen vid Bodos vattenspel tyckte jag var en ny riktig favoritplats. Det visade sig att det var fler som tyckte så.

Service med leverans av borr & slipskivor. Per & Mats också på plats & vi har klurat på lösningar för vidare renovering. Vi kan väl säga att vi har inte brist på idéer!

Vi bakar och provar oss fram för att kunna erbjuda läckra matsäckkorgar för den som så önskar.

Funderar ni på att hänga med på upcyclingprojektet vi har tillsammans med LGIF? Tveka inte, häng på! Det blir bara kul! Anmälan öppen tom 12 juni. Vi är 9 anmälda såhär långt. Vernissagen kommer att bli speciell, det är ju något vi gör istället för Gylsboda Festival & då måste det ju bli något alldeles extra..

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!