Tack XL Bygg i Osby

som tillsammans med Lindab sponsrat oss med hängrännor & stuprör mm. Stort tack!! Det kommer att göra stor skillnad för byggnadens välmående! Idag har vi hämtat hela lasset med delar på XL Bygg.

image1

Under helgen passade jag på att smita iväg till Stockholm ett par dagar när vi ändå inte kan hålla öppet i Sliperiet pga golvarbetet. Hoppas ni som velat in & besöka oss under helgen har förståelse för detta & att ni känner er varmt välkomna tillbaka när vi har fått golvet klart så vi kan öppna igen.

En kyl & frys har tillkommit under helgen. Vi är innerligt tacksamma för det engagemang  och den generositet som gör att vi kan komma vidare trots att vår färska förening inte hunnit bygga upp någon buffert till att införskaffa allt som vi behöver under uppbyggnaden.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack XL Bygg i Osby