Vägen öppen igen.

Vi får frågor från de som har besök bokade hos oss, om det går att besöka oss under det rådande läget med spridningen av Corona viruset. Vi följer de rekommendationer som kommer och som det ser ut nu går det fortfarande bra att besöka oss.

Vägen är öppen igen efter dagens stormbyar som lämnade ordentliga spår efter sig i Gylsboda.

De färgglada sittkuddarna vi införskaffat till kommande barnaktiviteter har kommit.

På tavlan till höger har vi vår lilla uppmaning ”Bli gärna medlem. Swish 123 576 3867. Medlemsavg 200 kr / fam.” Skicka samtidigt ett mail med era uppgifter till medlem@sliperietgylsboda.se så kommer att medlemskort till er. Tack!

Solen har lyst mellan skurar & stormbyar idag. Fönstret speglade sig i Johan Schmitz tavla när jag skulle fota den, så det ser ut som den lilla blomman kikar fram från en av rutorna. Ni får komma och se bilderna live, så kommer de till sin rätt.

Vi får fortsätta följa nyhetssändningar, hantera läget förnuftigt och enligt rekommendationer och vara rädda om varandra <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vägen öppen igen.