”Tanken bakom bilden”

I väntan på ny motor till pelarborren blir det till att jobba undan lite med annat. Underlaget till Påskrundan i Göinge är i det närmaste klart i samarbete med Folkuniversitetets Micke som är till stor hjälp i vanlig ordning.

Andra underlag som skall tas fram till Sliperiet har kommit en bit på väg också. Silversmedjan skulle städas, men så skulle den här göras klar så det blev lite smidande istället.

Vad gömde sig i paketen som låg för leverans i inlägget igår undrade några. Det var ”värmeplattor”. Bordings design, mycket snygga och väldigt praktiska. Diabasen lyfts enkelt ur & kan värmas i ugn för att hålla kastrullen varm länge. Fungerar lika bra att lägga i frysen, plocka upp & servera desserten på som då håller sig kall länge.

Ni som besöker fotoutställningen har möjligheten att köpa den fina boken ”Tanken bakom bilden” med fantastiska foton samlade från de olika medlemmarna i PhotoNatura, bl a Johan Schmitz. Johans vackra bilder som hänger i utställningen nu är även de till försäljning, så ni har alla möjligheter att hitta något vackert att ta med hem.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Tanken bakom bilden”