Midsommarafton stängt

Idag har det fixats med vägen, nu är det asfalt nästan ända fram till Sliperiet. Det blir bra. IMG_1911Igår fick vi frågan om vad det är för sorts spindlar som jobbar så frenetiskt med att bygga nät i Sliperiet. De är lite blyga så de är svåra att få på bild, men här är det en som sticker fram sina långa ben.IMG_1919Såhär bygger de, som en hängmatta utanför & en tunnel in & så gömmer de sig i tunneln i väntan på fångst i nätet.IMG_1920Här är det en som gick med på att låta sig plåtas, men det är inte så de flesta ser ut.IMG_1921Nog om dessa åttabenta besökare. Vi vill ju inte avskräcka tvåbenta besökare med eventuell spindelfobi. Spindlarna bor mest på utsidan av fönstren, så ni kommer inte att behöva möta dem.

Vi försöker jobba på detaljer för att ni skall känna er riktigt välkomna. Ett exempel är hur Rebecka har utrustat toaletterna med div sanitetsprodukter i trevliga korgar. IMG_1922Vi är glada att se att det fungerar med våra flexibla öppettider. Många kommer under de ordinarie öppettiderna fred 13-16, lörd & sönd 11-16. Många ringer också & kollar så det funkar även på andra tider, precis så som vi önskar. Tel 0703109162. Dagens sista besökare kom vid 20-tiden. Roligt att se att det fungerar, att ni är med på att ni är välkomna när det passar för er. Men midsommarafton, då håller vi stängt.

 

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Midsommarafton stängt