Fortsatt trevlig helg!

Några av våra förhandsbokade besökare har avbokat, med hänvisning till coronaläget. Då tänkte jag att vi behöver lägga ut bilder på vår utställares alster, Johan Schmitz naturfoton, till beskådan för dem som inte kan komma för att se dem live. Det gick sådär..

En vacker svart/vit bild visade sig spegla hela hallen med tavlor, fönster, hund & allt. Dethär blir svårt, i alla fall med min bristande kunskap & med en taskig mobilkamera. Ni får hålla till godo med denhär som Johan skickat till oss:

Amazing, eller hur?!

Ute har solen målat vackra vyer i Gylsboda med sin strålande pensel.

Lite arbete i silversmedjan ledde till ett städryck för att organisera upp tänger & annat. Det behövdes!

Igår togs det ett litet ryck bland bråten ute i de gamla ”huggebåsen” där det handhöggs gravstenar under tidigt 1900-tal. Pierre & Mats röjde ut & körde iväg lite av det som inte hörde hemma här.

Max & Per anslöt också, och vid den nog så viktiga kaffepausen gick vi in i den obligatoriska Snillen Spekulerar fasen.

Efter resonemang med medarrangören Folkuniversitetet och med föreläsaren Sanna Alwmark skjuter vi upp tisdagens föreläsning till ett senare tillfälle. I detta fallet hade vi ju klarat 500-personers gränsen som är den allmänna rekommendationen med tanke på coronasmittan, men just vid en sittande föreläsning där vi vet att många av de som planerat komma tillhör riskgruppen ”äldre” blev beslutet att vi genomför evenemanget vid ett senare tillfälle. Vi tackar för er förståelse för detta och ser fram emot när vi kan lyssna på föreläsningen med doktor Sanna Alwmark längre fram.

Fortsatt trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fortsatt trevlig helg!