Sen uppdatering..

Ett par dagars internetstrul har hindrat de dagliga uppdateringarna, men nu är vi tillbaka.

Det ser ut som familjen Gräsand flyttat in i gamla brottet. Majestätiskt glider de fram på vattnet. De syns bara som prickar på vattenytan på bilden. Men gamla brottet i sig är så vackert så det är värt att visas.

I helgen har vi haft besökare som var ute & sökte sina rötter här i Gylsboda. Alltid spännande med historiens vingslag och vi hoppas de hittade till torpet de sökte. Andra trevliga besökare provade lyckan i Vernenlotteriet. Tyvärr ingen vinst denna gång, men vi önskar bättre lycka nästa gång.

Å mellan alla våra trevliga besökare packar jag lyktor. En populär modell, Bording Grotta.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sen uppdatering..