Fotografen söker namn på männen

St Björkeröd 1981. Fotograf Erik Karlsson, www.fotograferikkarlsson.comStenbrott 06 (kopia).jpgStenbrott 05 (kopia).jpgFotografen efterlyser namn på männen på bilderna. Någon som kan hjälpa till med det? Tack!
I Sliperiet har Kristian från Egons rör varit & fixat med vattenfiltret & vi har fått instruktioner kring det. 58374192_2251612958411148_2047730919426490368_n.jpgKontraktet med Eva Jumatate är undertecknat, så nu vet vi alldeles säkert att årets Gylsboda Festival avslutas med hennes konsert. 3 aug, kl 11-17 fyller vi Gylsboda med konst, hantverk, musik & härlig stämning. Declan Oconnell ger en konsert på em i skogscafét. Lovely!!
Innan dess har vi vernissage den 12 maj med Fredrik Lindqvist & Yvonne Omdal. Den vill ni inte missa! Vi vet hur svårt det är att få en utställning med Lindqvist, eftersom han är så uppbokad främst i Tyskland, så det är riktigt roligt att han väljer att göra en utställning hos oss tillsammans med Omdal.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

  • Mette bülow

    Hej. Kolla med Högsma byggdeförening. Mats vet allt sånt. St. Björkeröd har föreningen skött i många år fram tills för några år sedan. Högsma hade sina arbetsplars där så stenvrottet var i gång. Mvh Mette