Öppettider

Idag har vi slagit våra kloka huvud ihop & funderat & planerat. Många tankar, idéer & planer.

På förmiddagen kom Sigrid & Rudolf och erbjöd sig att stötta till & hjälpa oss med öppethållande. De hade även med sig många bra förslag på aktiviteter & event framöver.

Sen kom Göran, även han erbjöd sig hjälpa till med öppethållande mm.

Så satte Göran & jag (Pia) igång med kompressorrummet. Igår:IMG_1582Idag:IMG_1598Nu skall det knackas puts igen, putsas om & kalkas. Tjohoo.

Göran visar hur fint det kommer att bli, en bit golv tömt & sopat.IMG_1596Max är krasslig men kom med & hjälpte till en stund. IMG_1595Mycket bärande blir det. Göran & Mats in action.IMG_1597På kvällen: styrelsemöte när det är som bäst. Vacker försommarkväll ute i det fria vid vårt vackra Sliperi. Mysigt med fika & bra diskussioner. Massor av olika tankar & idéer. IMG_1600Styrelsens beslut kring öppettider för närvarande blev: alla dagar & tider enligt överenskommelse. Det är säkrast att ringa innan, tel 0703109162. Vi är på plats för det mesta, så tveka inte att ringa.

Vi gjorde även planer för Gylsboda Festival den 4 augusti, som denna gång kommer att bli ett samarrangemang mellan Lindberg Diabas & Silver och föreningen Sliperiet Gylsboda. Ett steg i målsättningen att varje festival skall bli bättre än den förra. Nu blir vi fler som kommer att arbeta med arrangemanget vilket ger nya möjligheter. Det kommer att bli riktigt, riktigt bra!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!