Snart har vi lyse i stora hallen!

Idag har Bygger TD Magnus klinkat golv. Visst blir det tjusigt!IMG_0851Lönsboda Eltjänst Jonas har monterat nya armaturer i taket. Snart har vi lyse i bygget!!IMG_0853Bygger TD Konrad sätter gipsplattor. Såhär ser köket ut efter Pias kvälsstädning. I övrigt har dagen mycket gått åt bl a till att försöka lösa div frågor.. Det är ju aldrig så att allt går alldeles som på räls i stora projekt, en & annan vägbula dyker alltid upp men de får vi navigera över på bästa sätt. IMG_0856Göran har fixat med sanitetsporslin idag.

Hessbo hittar mycket sten när han gräver avlopp. Men nu är tankarna nere.IMG_0857IMG_0858

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer

  • Lennart Nenne Brunell

    Logistiken fungerar tydligen perfekt,är det du Pia,som är kvalitetsansvarig?? Med dig vid rodret tillsammans med seriösa duktiga hantverkare från bygden så kan det inte bli annat än ”BRA” Spännande! Nenne

    • gylsbodapiagmailcom

      Tack snälla Nenne, det är så roligt att du följer oss & uppskattar arbetet. Hantverkarna är superduktiga, vi är så glada att vi har dem! Och vi har fullt upp med de delarna som vi försöker fixa själva. Tack & kram!