Mycket som händer varje dag nu!

Frukostrast med rörmokare, snickare & frivilliga krafter.

IMG_0837IMG_0838Nykalkad vägg, när den torkat blir den vit. Nästan i alla fall. En runda till kanske den behöver. Mats & Göran in action.IMG_0840Utanför jobbar Hessbo med avloppet.IMG_0843På stolen har Pia laddat upp för en dags fönsterrengöring. Evighetsarbete när kalken kasar omkring på rutorna.  Lönsboda Eltjänst Mathias håller på att montera upp armaturer i taket & Bygger TD Konrad sätter gipssivor i köket. IMG_0845IMG_0847En köksbild efter kvällsstädningen:IMG_0849Max & Mats tog ett kvällspass ute också. Tack igen till Bröderna Björklunds Grus AB som låter oss låna maskinen. Det underlättar otroligt mycket för oss!IMG_0850I morgon är det en ny dag, då tar vi nya tag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Mycket som händer varje dag nu!