Ljusare & ljusare dag för dag

I stora hallen kalkar vi vidare för att få alla väggar vita. Göran & Rudolf jobbar från vars en stege med första varvet på sista väggen. Vi närmar oss!!IMG_0815Göran kalkar, Mohammad, Mefleh & Mats diskuterar blandning av murbruk. Olika idéer, olika viljor & härliga diskussioner. Mycket språkövningar blir det. Toppen!IMG_0818Bygger TD Magnus har börjat klinka golvet, trots ett litet missöde med luftavfuktaren (läs misstag av Pia..). IMG_0819Målaren jobbar inne i toaletterna med att spackla & dona. Bygger TD Konrad jobbar vidare i köket. IMG_E0828och Pia rengör fönster & bågar från kalk & murbruk, när hon inte slabbar på med mer kalk. Vet ni hur mycket det går att smeta ut kalken över en fönsterruta?! Och hur många fönsterrutor det är i Sliperiet?! En ledtråd: MÅNGA!!

På kvällen har Mats & Krister kört till tippen kastat div bråte medan Ann knåpar med deklarationen & Pia beställer material till invigningen. Bl a en lite info folder & en skylt skall vara klart tills dess.

Imorn forsätter vi!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ljusare & ljusare dag för dag