Vi fortsätter riva & rensa & så in med en del nytt

Göran, en klippa i föreningen. Anmäler sig alltid som frivillig när det skall jobbas. Härligt! Här är det de gamla armaturerna som skall plockas ner.

IMG_0357En hel del röjning, rensning och omflyttning har hunnits med i veckan.IMG_0356Max & Mats har lastat upp saker på vinden, så vi frilägger golvyta även ute i kalldelen. IMG_0293Vi har burit, hissat & donat så det finns plats för de nya maskinerna vi varit & hämtat. Här syns en del av lasten som nu flyttats in i Sliperiet. IMG_0309Lite påskfint fick vi ju ha det när det kom trevligt besök från Sparbanksstiftelsen. Roligt att få visa upp vad vi gör av det värdefulla stödet vi fått från stiftelsen. Men huvaligen så kallt det är, lite vårvärme önskar vi innerligt nu!

I tidningen Allt om Osby fortsätter vi berätta lite om projektet:

Skärmavbild 2018-03-20 kl. 15.10.35

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi fortsätter riva & rensa & så in med en del nytt