Gräsrotsinsamlingen är i mål! TACK!!

Trumvirvel: vi är i mååål! Med gräsrotsinsamlingen alltså. Det riktigt häftiga är att vi har gjort det tillsammans! Ett jättetack för det bevis på engagemang som detta är. Fantastiskt! Vår sekreterare David kläckte den genialiska idén med gräsrotsinsamlingen och nu har ni hjälpt till att visa att det fungerar att göra detta tillsammans. Wow!

Och här ser vi det nygjutna golvet, där det skall bli kök till höger i bild & toaletter till vänster. Idag har vi haft ett litet byggmöte och på torsdag tar det fart med snickeri och el.

IMG_0430Efter mycket arbete är det nu en rymlig öppen plats på baksidan. IMG_0425

Nu väntar vi på att vädret skall bli något mindre vinterlikt så vi kan hämta cement på Finja betong & börja putsa väggarna.

En riktigt Glad Påsk önskar vi!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer

  • Lennart Nenne Brunell

    Härligt pia! Kul o se hur långt ni har hunnit,när jag i morronkväll passerar Sliperiets högerkurva för att äntra mitt gamla barndomshem! Trevligt,Kul,Nenne! Förresten Glad påsk på er alla sliperiare!

    • gylsbodapiagmailcom

      Tack!! Å vad roligt att höra att ni kommer hem i påsk! En riktigt Glad Påsk till er allihopa! Hoppas vi ses, men jag kommer att vara på Bäckaskog Slott större delen av påsken med en utställning där. Ha det gott!