ENSTO gjorde vår dag. Tack!!

Möten, klurande på nästa steg, filande på ansökningar, fortsatt planering med snickarna, ja det har varit en fullspäckad dag. Att halvtrött öppna mailen på kvällen & hitta bästa tänkbara beskedet från Ensto gjorde ju att man piggnande till rejält! Whoop, whoop, hur snyggt blir inte dethär??! Steg 1 av armaturer från Ensto har beviljats. De kommer alltså att sponsra oss med detta!! Steg 1 innebär takarmaturer till silversmedjan, keramikverkstaden samt utebelysning på tegeldelen. Är inte det fantastiskt så säg?!

Bild 2

Bild 7

Alltså, detta. SÅ snyggt!!

Bild 1

Och såhär blir placeringen av armaturerna i verkstäderna:

Silversmedja

Målarmästaren fortsätter med antifuktbehandlingen av duschdörren. Tror jag skall försöka hinna järnvitriola utsidan också innan han hänger den på plats igen.

42182994_248232019369689_5700325679522906112_n

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ENSTO gjorde vår dag. Tack!!