Tack & hurra för Sparbanken Skåne & för Ottossons Bygg!

Hänger ni med här i svängarna? Här har det hänt en hel del de senaste dagarna & vi har mycket att fira! Låt oss gemensamt vråla: HURRA!!!

test

har beviljat upp till 200 000 kr till den fortsatta uppbyggnaden! Fantastiskt, vi är så innerligt tacksamma!!  Nu tar vi nästa kliv, där första delen är prioriterad till att dra ut värme till verkstäderna, installera vattenfilter & till vår efterlängtade skylt:

Skärmavbild 2018-11-19 kl. 16.43.46 som skall stå ute vid avfarten från Nytebodavägen. Uppe i Lönsboda, vid Nyteboda skylten på väg 15 kommer det att se ut såhär: Skärmavbild 2018-11-19 kl. 16.44.15

Jag vet inte hur det uppfattas hos er, men här ger det helt klart upphov till en liten glädjedans (efter år av kämpande för att få tillstånd till att sätta upp skyltarna).

Redan idag var Egons rör ute & tog vattenprov för att se vilken typ av filter vi behöver. Jag passade på att få lite mer instruktioner kring värmeanläggningen när de ändå var på plats.

På plats idag var även Ottossons Bygg, där Johannes & Fredrik drog igång med en väldig fart på morgonen med att sänka taket i det gamla kompressorrummet, isolera och fästa upp dubbla gipsskivor så rummet kan användas för arbete med öppen låga ( silversmide med gasol). Vilka killar, på en dag gjorde de hela jobbet med taket!  Arbetet inkl material & allt sponsrade Ottossons med. Stort & innerligt tack för detta!!

Besökare från Härjedalen kom till Sliperiet. De kände genast den speciella känslan i byn & blev lite sugna på att flytta hit. Designer och surdegsbagare.. jo men nog passar de in i bilden här!! Spännande! Naturligtvis tog vi en promenad för att se på huset som är till salu här i byn & där träffade vi på två andra spekulanter från grannlandet i söder, även de fascinerade över känslan här i byn.

46447580_274706103403355_8782585689364496384_nGylsboda är fantastiskt!! Nu har det vuxit upp ännu en Gylsing ur marken. Vår mångsysslande konstnär Pierre är inne i ett riktigt skaparflow! 46420127_204926827065827_875373532459040768_nSådär, nu tycker jag att vi gör en liten gemensam glädjedans. Strunta i vem som ser på, bara skutta runt & tjoa ett rungande HURRA för våra fantastiska bidragsgivare & sponsorer. TACK!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack & hurra för Sparbanken Skåne & för Ottossons Bygg!