En händelserik Sliperidag i bilder:

Urban & Gabriella ger sig i kast med att organisera upp & städa ut i plåtdelen.IMG_8991Pia fixade till skyltarna till årets Gylsboda Festival (nu skall de bara upp också..)IMG_8992Glasmästaren konstaterade ganska snabbt att bågarna inte var homogena i formen. IMG_8993Ett styvt arbete att skära glas & kitta, men oj så snyggt det blir!!IMG_8994Urban jobbar på så han blir alldeles suddig. Nu rullar vagnen lätt i det nystädade spåret.IMG_8995Stenproverna är snyggt staplade på sin plats.IMG_8996Sen var det roligt att ta emot besökare. Intresserade besökare beundrar det gamla som finns kvar i Sliperiet. Bok-Johnny, en journalist från BLT och Eva Martinsson (hon är Harry Martinssons dotter!!) tittar på de gamla planscherna i Sliperiet. IMG_8997De gamla handhuggna gravstenarna har vi tittat på & nya idéer kläcks när Johnny är med & filosoferar. IMG_8998Här fortsätter vi smida planer över en kopp kaffe.  IMG_9001Sen fortsatte vi med en koll vid det aktiva brottet.IMG_9002IMG_0260Många spännande möten.  På promenaden mötte vi  bl a Nenne med hund. Han berättade för Eva om olika saker kring Harry Martinsson.IMG_9003

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer