Postkodstiftelsens ”Grannsamverkan” går in med 50 000 kr till del av byggnation av den flytande scenen och del av invigningen den 31 maj! En smällkaramell- nyårspresent till grannskapet och alla som vill vara med på en härlig musikkväll! Tjohooo! Tack Postkodstiftelsen och tack Johannessons Bygg AB!

Stort tack till postkodstiftelsens Grannsamverkan!

Tack också till Johannessons Bygg AB som hjälpt oss med kontakt med Haganässkolans Byggprogram som kommer att bygga den flytande scenen, i samband med att Bastun också byggs. Ja men ni förstår, vilket år 2024 kommer att bli här! Då kommer ju Johannessons Bygg också att bygga de nya ateljéerna, när vi nu tömt plåtdelen på Sliperiet. Det projektet genomförs med hjälp av Leader. Tack!!

Här ser ni bron som skall leda ut till bastun, där nedanför skall den flytande scenen ligga som badbrygga, när den inte används som scen. Den 31 maj blir det invigningsfest. Blomqvist med vänner kommer att bjuda på musikkväll med allsång och Magnus Johansson kommer att spela trumpet så som bara han kan. Planen är då att den flytande scenen invigs med Magnus Johansson på trumpet, en blinkning till Gylsbodas blåsorkester som funnits här en gång i tiden.

Vi hoppas att ni alla haft en härlig julhelg. Vi tackar alla trevliga besökare som gjort utflykt till Sliperiet i julhelgen & i mellandagarna. Så roligt med alla olika nationaliteter som hittar ut till oss även under vintern.

Så har det blivit lite tydligare var den stora toaletten finns. Tack Åsa Axelsson som pärlat de fina symbolerna till toadörren! Visst är de ursöta?!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Postkodstiftelsens ”Grannsamverkan” går in med 50 000 kr till del av byggnation av den flytande scenen och del av invigningen den 31 maj! En smällkaramell- nyårspresent till grannskapet och alla som vill vara med på en härlig musikkväll! Tjohooo! Tack Postkodstiftelsen och tack Johannessons Bygg AB!