Resultatet blev en riktig kärleksbomb!

Det sjöd av liv och positiv energi när barnens skaparglädje släpptes loss. Bästa Biennalen 2023, punkt 88: Sliperiet Gylsboda med konstnär Elin Karlsson.

Innan barnen kom förberedde vi med fika , bl a dessa små knasbollar eller variant på ”kakmonster”.

Temat var kärlek och vänskap. Utifrån det målade barnen fritt på runda träbrickor som Elin förberett och grundmålat i olika färger.

Visst blir man glad?! Här sitter de i djup koncentration och skapar tillsammans på ett så fint tema <3

Brickorna fästs upp på den gemensamma tavlan som i sin tur fylls på med signaturer på baksidan av alla deltagarna.

En bricka vardera fick barnen välja att och ta med hem, med ett hänge i. Resten sattes efter hand upp på den gemensamma tavlan.

Härligt med de olika tolkningarna av ämnet.

Varsin bricka gjorde alla deltagare med ett hjärta, där Elin bad barnen göra precis som de brukar göra ett hjärta. Även här är det väldigt individuellt hur vi gör samma symbol på väldigt olika sätt. Och barnen ser att olika är bra, det ger den gemensamma tavlan liv och gör den intressant. SÅ fin symbolik!! Måste berömma Elin som förberett och genomförde dagen så fint och genomtänkt. Och så klart, alla härliga barn som kom och var med. Och alla trevliga föräldrar/far-/och morföräldrar som var med och skjutsade och supportade. Vi fick också besök av en representant från Bästa Biennalen så vi fick möjlighet att tacka för möjligheten att vara med i det viktiga nätverket som möjliggör skapande för barn i södra Sverige på 90 olika platser och tillhandahåller det fina materialet med kartor, bok och klistermärke som deltagarna får ta med hem.

Här har vi det gemensamma verket, en riktig kärleksbomb <3 Vill ni se den finns den utställd hos oss.

Saknar någon en jacka storlek S så finns den hos oss, det blev en jacka över när vi städat och börjat styla om inför nästa bokning.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Resultatet blev en riktig kärleksbomb!