Vi önskar en fin Allhelgonahelg. Sorg blandas med glädje, glädje blandas med sorg.

Siri Bahlenbergs ”Still Looking” var ett av stoppen när tyska besökare var med och gick skulpturrundan. Alla fantastiska skulpturer i alla ära men.. den största behållningen för dem var nog trots allt när vi träffade på 4 st älgar! Mäktiga djur.

Sen var det byggmöte. Mycket att beakta, många intressanta diskussioner. Arkitekten, snickaren och så vi, alla med sina idéer och kompetenser. Det kommer att bli bra dethär!

Ett litet byggmöte vid bastun också. Jan Åke Johannesson, Johannessons bygg, kommer med eleverna från Haganässkolans bygglinje att förverkliga bastun till våren. Hur fantastiskt är inte det då?! Vi glädjer oss mycket åt detta. Men. Vi möttes idag av ett mycket sorgligt besked. En av våra fina medlemmar som med stor entusiasm sett fram emot bastun och med stort engagemang kommit med planer bl a kring hur belysningen skulle lösas i bastun och förbättringar till det lilla systemet med solpanel och batteri till lampan i G:a Transformatorn osv har plötsligt gått bort. Det är med stor sorg och många tacksamma tankar för alla fina samtal vi saknar Mikael bland oss. Våra tankar går till de närmaste. Många ljus kommer att lysa denna helg för honom och för alla vi saknar hos oss. Tack för allt.

Trevliga besökare har tittat in under dagen, när vi arbetat med förberedelser inför morgondagen.

Då är Sliperiet abonnerat. En av de sista som hade Sliperiet som arbetsplats fyller 80 år, vad passar då bättre än att fira det på den gamla arbetsplatsen.

Vi önskar alla en fin Allhelgonahelg. Vi tänder ljus för alla nära och kära som inte längre finns med bland oss. Många finns i våra tankar dessa dagar. <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi önskar en fin Allhelgonahelg. Sorg blandas med glädje, glädje blandas med sorg.