Festivalrapportering, Musikkvällsplanering och Gofundmekollaborering.

Vi tackar Norra Skåne och Kristianstadsbladet som rapporterar om helgens härliga festival. Tänk att vi tom hade solen med oss, när det sedan bara regnat & regnat. SÅ tacksamma!! Det står att det är tionde året vi arrangerar festivalen på Sliperiet. Det var ju inte så lätt för reportern att veta, men de första fem åren höll vi till uppe vid G:a Transformatorn. Först sedan vi startat med Sliperiet Gylsboda utökade vi området till att innefatta Sliperiet också. De första åren var det jag som arrangerade, tillsammans med Karin Linderoth. Numera arrangerar vi genom föreningen, så nu är det Sliperiet Gylsboda som är arrangör.

Nu kastar vi oss raskt över till nästa arrangemang. Skyltarna som jag hade förberett har Mats slipat ner igen 🙂 Evenemanget har utökats till att starta redan kl 18.00. med mat och trubadur. Kocken från festivalen kommer tillbaka och serverar direkt från Muurikkan. Och hennes man överraskar med att trubadura under tiden. På detta sätt ämnar de fira sin gemensamma jubileumsdag- gratta dem gärna, fam Bauch <3 <3

Kl 19 blir det så konsert med STINA, Niclas och Jesper. Det blir både eget material från STINA och Niclas och endel andra hits också. Kom till Gylsboda och njut av dessa fantastiska artister. Vill ni annars se STINA uppträda brukar det vara andra sidan Atlanten, så passa på!!

Måste bara dela en bild till från helgens jazzkonsert med dansare, Daniel, Charlotta och Sara. Tack Daniel för den härliga bilden som får oss att minnas en underbar dag <3

Trevliga besökare fortsätter komma för att se Troels Kirks vackra tavlor.

Elin jobbar med förberedelser till Bästa Biennalen. Ett evenemang där Elin låter barn komma med och skapa ett gemensamt konstverk på temat Kärlek. Mer info kommer ang anmälan till att medverka osv. Det kommer att bli superkul, Elin har en jättefin idé kring skapandet.

”Sunny Bridge” av Fredrik Torkelsson Construction har fått sin skylt. Passar på att slå ett slag för den pågående insamlingen till fortsatt utveckling, men bastu och flytbrygga. Mer info hittar ni på https://www.gofundme.com/f/Gylsbodasauna

Stort tack till alla som redan lämnat bidrag både via Gofundme och direkt till föreningens konto. Fantastiskt med generösa donationer, TACK!! Om fler fortsätter att stötta kommer vi allt närmare att kunna bygga den efterlängtade bastun , varje krona tar oss närmare målet. Tack för att ni hjälper till <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Festivalrapportering, Musikkvällsplanering och Gofundmekollaborering.