Välkomna på onsdag, Musikkväll i Gylsboda. Kl 18.00 mat & trubadur. Kl 19.00 konsert. Kaffe & fika finns hela kvällen. Passa också på att se konst av Troels Kirk!

STINA & Niclas repade inför onsdagens konsert. Det lät helt fantastiskt!! På onsdag är Jesper Pettersson också med.

Redan kl 18 serverar Nicole Bauch en smarrig middag från Muurikkan medan Harald Bauch underhåller. De två har sin jubileumsdag denna dag, så vi får komma ihåg att gratta dem <3 <3

Kl 19 kliver STINA och grabbarna upp på scenen. Hon kommer att köra endel av sina egna låtar, Niclas kommer att köra lite eget material och så blandar de med andra välkända hits. Det blir en underbar musikfest!

NSK & Kristianstadsbladet berättar om onsdagen.

Vi tackar alla härliga besökare som kommer och njuter av Troels Kirks vackra tavlor. Passa på även ni som kommer för musikkvällen och ta en titt på utställningen.

Några av de mer lokala motiven känns igen av endel av våra trevliga besökare.

I morse började vi med ett gäng härliga grabbar på mc, sedan har dagen fortsatt med utlyktssugna besökare i strålande vackert väder. Några kom på cykel efter en riktig långtur framåt eftermiddagen.

De vackra blommorna från Lillsätra ger oss och besökarna mycket glädje.

och när det tunnar ut med besökare fyller vi på i frysarna med hembakat. Dehär med både Dumle & Nobless blev en ny favorit.

Chokladbollarna är gluten- och laktosfria, för den som så önskar. Och hallonrutorna är med vildhallon från Gylsboda. Mycket lokalare än så blir det inte. Bagare-Ulla har också ryckt in och hjälpt till med bullbak och annat gott.

Lite Diabas får ju också hinnas med, här Bordings Droppen urholkar stenen <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Välkomna på onsdag, Musikkväll i Gylsboda. Kl 18.00 mat & trubadur. Kl 19.00 konsert. Kaffe & fika finns hela kvällen. Passa också på att se konst av Troels Kirk!