Det här blir så bra!!

Norra Skånes reporter fotar för reportage inför lördagens vernissage.

Utställarna Ditte Norström & Christer Bording berättar om sina fantastiska alster.

Kom & se utställningen, den är SÅ fin! Lördag kl 11-16 blir det utefika & vackert väder för den som får vänta på sin tur att komma in. Ja, vi har i alla fall beställt vackert väder, det kan vi ju bara nästan lova. Men att utställningen är vacker, DET kan vi med säkerhet utlova! Kombinationen är så bra, konsten kompletterar varandra.

Vi har också upptäckt idag att ljudet plötsligt blivit så behagligt i lokalen. Så de textila verken är inte enbart vackra, de gör något för ljudmiljön i rummet också.

Vi fick en fin artikel skickad till oss från Pia Redin, det tackar vi för. Det är BLT som skrivit om fredagens träff hos oss. Så trevligt, tack. Det är ju ett sätt att riva gränser, när tidningarna rapporterar om vad som händer i ett lite vidare område.

Trevligt besök fick vi också där en representant från markägarna tittade runt för att få en bild av vad det är vi arbetar med kring promenadslingan mm. Roligt att de är positiva till vårt arbete, som naturligtvis skall göras med stor respekt för miljön.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det här blir så bra!!