Program och tider för Gylsboda Festival 2023, med stort tack till våra sponsorer med Sparbanken Skåne som huvudsponsor.

Det ramlar in mycket frågor nu kring program och tider för årets Gylsboda Festival. Här ser ni programmet och vi passar på att tacka Sparbanken Skåne som generöst stöttar oss med 65 000 kr till Festivalen, en stor hjälp till att kunna ha det breda utbudet av underhållning och allt som händer, allt med fri entré och kostnadsfria aktiviteter för barnen. Vi kan anlita ljudtekniker, göra marknadsföring, tom anlita en kock som hjäper oss i det i övrigt ideella arbetet. Playbox har generöst bidragit med pysselmaterial. Folkuniversitetet stöttar med att trycka affischer. Och Osby Kommun bidrar med 5000 kr till evenemanget. Ett stort och innerligt tack till alla som bidrar till att vi kan fortsätta arrangera och bjuda på denna speciella dag, Gylsboda Festival som i år firar 10 år. 10 år sedan Karin Linderoth & jag drog igång det som skulle komma bli en härlig tradition som vuxit för varje år. Alla som frivilligt hjälper till med förberedelser i stort och smått, och som kommer att hjälpa till under dagen. Vi hoppas att ni vet hur uppskattade ni är, var och en av er. TACK! Och tack alla ni som kommer och njuter av dagen, whoop, whooop, i morgon smäller det. Kom och var med !!

Här tycker jag vi har fångat ”the spirit of Gylsboda” på bild. Det regnar (nu var detta igår- på lördag blir det vacker väder!). Trotsar skurarna gör Nenne, hemvändande Gylsbonit som numera bor i Sigtuna. Glatt hjälper han till med att snygga till här. Underbart.

Plötsligt hör vi något annat som brummar. Då överraskar Krister med att komma och kratta och göra snyggt. Ni förstår. Vi har ungefär tusen saker kvar att göra, men det går med alla dessa underbara människor omkring oss. Kan inte nämna alla , men ni skall alla veta att ni är lika uppskattade.

Norra Skåne och Kristianstadsbladet berättar också om festivalen, så ingen skall missa att det är hit ni skall styra kosan den 5 aug. Tack <3

Med Kirks makalösa konst omkring oss fortsätter vi nu med förberedelserna. Idag kommer några av artisterna och repar koreografi mm, så vi får underhållning under arbetet. Lyckost oss!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Program och tider för Gylsboda Festival 2023, med stort tack till våra sponsorer med Sparbanken Skåne som huvudsponsor.