Sista veckan att se Eva Martinsons utställning Korallrev

Nu är vi inne på sista veckan med Eva Martinsons utställning Korallrev. Flera tavlor har hittat nya hem, men ni har fortfarande chansen att få tag i något av Evas verk. T ex de som finns avbildade på affischen finns kvar. Välkomna & titta på dem!

0001

Så går vi in i en intensiv fas inför Gylsboda Festival. Idag har det varit mycket telefonerande & mailande för att kontakta samtliga deltagare med info & kontakta media för pressträff den 2 augusti. Det verkar bli bra respons. Nu hjälps vi åt att sprida info & dela affischen så vi får massor av besökare.

0001 kopia

Redan till helgen som kommer är det spännande event i Sliperiet. Det finns fortfarande platser kvar:

Image 2018-05-30 at 00.26

Det går bra att delta på delar av kursen också om så önskas.

Rudolf har gjort en skiss på hällristningen som skall bli till under helgen:

IMG_2199och ute är det full aktivitet. Här sitter Mats i lilla grävaren, Rudolf står bakom trädet med skyffeln & Max är på väg att byta av i maskinen. Rudolf & Sigrid hade skåp & lådor till köket med sig när de kom idag. IMG_2213Det torra vädret gör att det ryker som attan på fönstren när vi jobbar. Det fick bli ett litet ryck med fönsterputsning också för att få bort det värsta inför helgen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sista veckan att se Eva Martinsons utställning Korallrev