Svart bana..

Imponerande!! Vår kassör som gör ett stort jobb med föreningens bokföring hade en idé om en boulebana & såg till att den blev verklighet i en rasande fart. Ett kanonjobb med boulebanan också! Tänk att den kommit såhär långt på bara ett par dagar!! Nu skall det finliras, paddas & vattnas, sedan kan det spelas- på svarta banan!! Ja, ni har väl hört talas om svart pist i utförsåkningssammanhang? Nu kommer det svart bana även i boulesammanhang. Med svart Diabaskross blir den urtjusig!

Dagens yngre besökare uppskattade klangspelet mycket, och visst är det fascinerande med den ljuvliga klangen Diabasen ger!

Nu är det hög tid att få upp skyltarna till årets Gylsboda Festival. Då känns det skönt att ha förberett så skyltarna bara behöver justeras map datum. Idag har jag karvat bort förra årets datum & bytt på de första skyltarna som skall upp.

67223388_314371649470434_3870524548906483712_n

Ikväll skall det bakas, men först: Eva Jumatate hos Lotta på Liseberg. Den 3 aug är hon en av artisterna hos oss:

Gylsboda Festival affisch 2019

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Svart bana..