Simontorps Såg, Örnanäs och andra ljuvliga motiv bland Troels Kirks tavlor. Och så ett nytt datum att anteckna i kalendern: Musikkväll den 16/8!

Nej, det är inte ett foto från Simontorps såg. Det är Troels Kirks målning. Är den inte bara alldeles fantastisk?!

Så även detta motiv från Örnanäs.

Ja men ni förstår. Det här bara måste ses!

Troels och Anne med trevlig journalist från Norra Skåne inför lördagens vernissage och festival. Blommorna på bordet från Lillsätra som generöst förser oss med blommor för utsmyckning till festivalen. Tack!!

Programmet för lördagen sitter uppe på anslagstavlan. Så även nästa event, musikkväll med Niklas Blomqvist, Stina Elgtberg och Jesper Pettersson. Det ni, det går inte av för hackor!! Nu blir det mer att pricka in i almanackan <3 Vi tackar artisterna som föreslog att de skall bjuda på något kul från scen hos oss när Stina är hemma från staterna. Fantastiskt! Det kommer att bli SÅ bra!! Hurra!

Astrid och Michael kommer hela vägen från Tyskland för att bjud barnen på möjligheten att göra egna schablontryck på lördagens festival. Roliga motiv och enkla metoder gör att barnen snabbt kan skapa sitt eget konstverk att ta med hem- allt kostnadsfritt.

Exempel på schablon och tryck.

Cafébord hade de också med till oss, dekorerade av olika konstnärer. Det tackar vi för.

Här skall området fyllas med utställare till lördag. Det blir bl a keramik-, pilflätning-, honung-, textil-, trä-, smide/trä- hantverk. I G:a Transformatorn har Margareta Juhlin och Höshyltegård börjat förbereda för sina utställningar.

Och här, på den speciella platsen hos Christer Bordings ”Jag är tydlig” kommer det att hända mycket skoj vid festivalen. Här blir det pyssel för barnen, två olika sagoteaterakter med Sagomagi och en konsert med syskonen Lundbeck. Alla tider ser ni på programmet. Det blir en heldag!

Sunny Bridge av FTC skall också presenteras på lördag. Som en sol ligger den där och lyser upp tillvaron. För att bygga vidare på projektet samlar vi pengar för attbygga bastun där i slutet på bron. Så ni skall kunna sitta i bastun och njuta av utsikten över brottet och ta ett dopp i det klara vattnet. Mer info på https://www.gofundme.com/f/Gylsbodasauna

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Simontorps Såg, Örnanäs och andra ljuvliga motiv bland Troels Kirks tavlor. Och så ett nytt datum att anteckna i kalendern: Musikkväll den 16/8!