Tack FANHULTS för hjälp och sponsring till snygga kepsarna!

Visst blev de snygga?! Bästa FANHULTS har hjälpt oss ta fram de snygga kepsarna & dessutom sponsrat en del till dem. Det tackar vi för! På https://fanhults.se/ hittar ni allt som erbjuds från dem.

Här fotas det för reportage inför Elins vernissage den 9 april. Ella också är med och berättar och visar något av sitt skapande här.

Möte inför högtidlighållandet av 50 års jubileet sedan Harry Martinson tilldelades Nobelpriset i litteratur för Nässlorna Blomma. Här skall vi planera för att vara med i firandet och det är väldigt roligt att vi bjuds in av Olofströms Kommun att delta.

Idag har vi också börjat klura på affisch till musikkvällen den 26 Maj, med Niclas Blomqvist med vänner.

Innan den blir det också nyinvigning av Mineral/fossilsamlingen den 13 Maj på Föreningarnas Hus i Lönsboda och visning av den nya Harry Martinson filmen den 14 Maj, föreningens 5 års jubileum.

Regn, regn, regn. Max kämpar på & nu har han blivit bra vän med sågen. Han har tagit fram ordentligt med ek, som skall sågas till bron som skall leda fram till den framtida bastun vid gamla brottet.

Vi har fått klart att till festivalen den 5 aug kommer vi att gästas av en silversmed från Taiwan! Det skall bli riktigt roligt.

Mitt senaste silversmidande blev en geometrisk variant.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack FANHULTS för hjälp och sponsring till snygga kepsarna!