En extremt händelserik vår vi går till mötes!

Visst är det häftigt hur det lyser upp med bara en enda liten lampa i fönstret som försörjs av den lilla solpanelen på Transformatorn!

Blommor från Sliperiets gulliga ungdomar. Visst blir man rörd <3

F.T.C håller på att tillverka en bro till bastuprojektet. Den blir urtjusig! Och snabbt går det. Nu skall den åka på lackering. Den skall lixom bli som ett skulpturalt smycke där den ligger. En ”talk piece” i gulaste gult.

Representanter från kommunen har varit ute i veckan för att titta på bastuprojektet igen. Lite nya direktiv, men det löser vi.

Ett möte om musikkvällen har också hunnits med i veckan. 26 maj, Nicklas Blomqvist samlar ihop ett riktigt bra gäng som ni träffar här på scenen, det blir något alldeles extra. Vi skall verkligen jobba för att få ut information om kvällen, så vi fyller hela platsen med härliga sjungande besökare <3

Idag var det dags för nästa möte, kring Artist in Residence. Martin överraskade med nybakat bröd

Nu ör det också dags att på allvar sparka igång renoveringen av plåtdelen och så skall mineral/fossilsamlingen ställas iordning klart. Här skall byggas scen och nya skärmväggar skall vara klara till vernissagen den 9 april. Ja ni ser, det är en extremt händelserik vår vi går till mötes. Jättetack ni som väljer att stötta oss som medlemmar! Vill du också bli medlem? Skicka dina uppgifter till medlem@sliperietgylsboda.se och sätt in 200 kr / fam på bg 344 1912 eller swisha till 123 576 3867

Tack!! Det är vi alla tillsammans som gör föreningen <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En extremt händelserik vår vi går till mötes!