Samlingen börjar komma på plats, vi planerar för jubileum & vernissage och så gratulerar vi Felix till den fina utmärkelsen!

Vi börjar med att gratulera en av våra trogna besökare Felix Heintzenberg till vinsten i en av Nordens största tototävlingar. När Felix är redo kommer det att bli en utställning hos oss med hans fantastiska naturfoton. Något att se dem emot!

Vi hoppas alla hade en fin Alla Hjärtans Dag, men påpekar att vi önskar att alla dagar skall få vara lika hjärtliga.

”DOOR” av Hiroshi Koyama är en av alla de skulpturer som förgyller promenaden i Gylsboda. Ta en runda & njut av dem alla!

Här kan man också få se mer ovanliga och tillfälliga verk av mer okända kreatörer. Här är det nog en mullvad av kunglig ätt som byggt sig ett litet slott.

Tadaaaa, Elin visar hur fint det blir med mineral/fossilsamlingen som börjar komma på plats (obs det var fossil i Carlsberg kartongen & inget annat 😉 ). Under arbetet kunde vi planera för Elins vernissage med livemusik av gruppen Vesper den 9 april.

Martin hade med goda frallor , fikapauserna är ju synnerligen viktiga i arbetet.

Det går framåt, samlingen presenterar sig fint i den nya stora lokalen på Föreningarnas Hus i Lönsboda. Den 13 Maj planeras nyinvigning, i samband med föreningens 5 års jubileum som firas 13-14 Maj.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Samlingen börjar komma på plats, vi planerar för jubileum & vernissage och så gratulerar vi Felix till den fina utmärkelsen!