Nya blodgivare kan som bonus stötta föreningen!

Nu gäller det att vara kreativa! När elräkningen galopperar får vi se till att hitta på saker som gör att det fyller på i föreningskassan.

Att bygga broar..

I veckan har vi haft möte med entertainern, artisten och låtskrivaren Nicklas Blomqvist. Han kontaktade oss ang en idé om en musikkväll, där ni alla bjuds in att komma & sjunga med! Det kommer att bli en superhärlig kväll. Den som vill tar med egen picnickorg, annars kommer vi att sälja fika på plats också. Den 26 Maj är kvällen ni skall pricka in i almanackan, så återkommer vi med mer information. Från det mötet blev det ingen bild, vi var så upptagen av sprudlande positiva diskussioner & planering så det glömdes bort.

Vi tackar alla som stöttar oss som medlemmar, med en särskild hälsning från vår medlemsansvariga Yvonne Omdal. Vi kommer att ha ett konstlotteri på medlemsnumret i slutet av året, så du som inte redan är medlem, passa på att bli det! 200 kr swishas till 123 576 3867 alt sätts in på bg nr 344-1912, skicka namn, adress & mailadress till medlem@sliperietgylsboda.se så kommer ert medlemsbevis på mail (alt post om ni inte har mail). Tack!

Här följer ännu ett trevligt alternativ att stötta oss genom. Det är Sparbanken Skåne som ger nya blodgivare möjligheten att välja en ideell förening att stötta med 1000 kr när man blir ny blodgivare i Skåne. Win win! Hjälpen till oss som förening är en bonus, eftersom det viktig är; ”I Skåne är det akut brist på blod just nu. Är du frisk och har inte gett blod de senaste fyra månaderna ber vi dig att snarast kontakta din blodcentral eller blodbuss. Varmt välkommen! Hjälp till att rädda liv!”

Hur många nya blodgivare kan vi få som också vill stötta oss? Mer info i länken:

https://www.sparbanksstiftelsenfinn.se/2023/01/11/bli-blodgivare-med-sparbanken-skane/

TACK!

Samtidigt jobbar vi järnet på olika håll med utvecklingsidéer och ansökningar, vi kommer att fortsätta utveckla verksamheten.

Trevliga besökare hittar ut till oss även i januaris gråväder, det glädjer oss mycket.

Tony & Inger kom med lite nytt till sitt bord idag. Vi lärde oss att syren är ett väldigt tätt och hårt träslag, dessutom väldigt vackert!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nya blodgivare kan som bonus stötta föreningen!