Vad var det för ljusfenomen?!

När det hinns med blir det ett & annat nytt skapande i Diabas & silver också i Sliperiet. Kul, kul! Men det är mycket annat också att fixa med.

Vi har varit i Skepparslöv på rekvisitionsgenomgång för vårt nästa Leaderprojekt, med fortsatt renovering och uppbyggnad av verksamheten. Det blir roligt!! Vid entrén i Skepparslöv möttes vi av denna skapelse av Sven Ingvar Johansson.

Tillbaka i Sliperiet möts vi ju av en annan av Sven Ingvars skapelser- Granita. Det ovanliga ljusfenomenet som syns (känns nästan som vi glömt hur den ser ut) jo men det är ju solen som skymtade fram ur det evinnerliga grå.

En gnutta pudersnö ligger på Hiroshi Koyamas Svart Knapp precis vid ingången till Sliperiet.

Bland veckans trevliga besökare syns här konstnär Troels Kirk och musiker Anne Ekholm Kirk. Vi fick en smygkik från Troels nya målningar, oj som vi ser fram emot att ni skall få se mer av det hos oss senare i år!

Hann bort och fånga solens strålar också i Christer Bordings ”Jag är tydlig”. När vi satte den på plats sa han att det blir fint när det är sol och det blänker i den polerade delen. Ja, det är verkligen vackert!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vad var det för ljusfenomen?!