Bordings ”Droppen urholkar stenen”

Droppen urholkar stenen, icke genom sin kraft utan genom att ständigt falla. Bording Design, tidlöst vacker, tänkvärd och speciell. Glasdropparna görs av Micke Johans Konstglas. Lätta att tycka om, omöjliga att tröttna på. Just denna är lite större än originalutförandet enl kundens önskemål. Den flyttade ut från Sliperiet innan jul.

Idag fick vi ÄNTLIGEN en dag med sol efter dagar av gråväder.

Stort tack alla trevliga besökare, denna veckan har redan bjudit på en härlig blandning från flera olika länder. Karin Linderoths utställning hänger kvar än.

Alltså kidsen som håller till här med sitt skapande, måleri och musik. Hur go´a är de inte?! Man kan inte bli annat än glad, de hade en låda skumtomtar att festa på häromkvällen, så kommer man morgonen efter & de har sparat en <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Bordings ”Droppen urholkar stenen”