ALLA blev glada när Tomten kom på oväntat besök- eller… nästan alla..

Jo minsann, här kom det fint besök & alla trevliga besökare blev överraskade och glada. Men.. ser ni lille Slipis där på golvet vid granen? Han var så arg så han plockade fram diabasskärvorna han har i fickan & kastade hej vilt.

Han anordnade ett eget litet protesttåg. Han är helt övertygad om att det var en fake tomte. Det är ju han, lille Slipis, som är den riktiga Tomten. Vi har blidkat honom med mera gröt , så han har lugnat ner sig igen.

Vi hoppas att ni alla har en stämningsfull jul. ”När juldagsmorgon glimma” tänker jag på är jag ser denna målning av Karin Linderoth. Utställningen hänger kvar till efter nyår, så än är det inte för sent. God fortsättning!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ALLA blev glada när Tomten kom på oväntat besök- eller… nästan alla..