Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Som ett litet tack till grabbarna i brottet & krossen bjöd vi till jullunch i Sliperiet.

Alltid lika trevligt.

Fick en idé (trodde jag, haha) att göra lussekatterna som semlor. Googlade på lussesemlor och upptäckte att det var inte alls någon ny idé.

I ungdomarnas hörna är det full aktivitet på kvällarna. Bilden är från igår kväll. Ikväll var det någon till som anslöt i gänget och någon mer som hade gitarr. SÅ mysigt att höra dem sitta & spela. Och vi längtar efter att kunna ordna större och bättre plats för dem.

Ett set klart med Diabas & silver. Julafton närmar sig. Alla beställningar som måste ut är i det närmaste klara. Tre halsband som skall levereras i morgon, sen är det dags att fira jul med familjen. Hoppas att ni alla får en riktigt underbar julhelg.

Slipis var lite upprörd idag, men nu är han glad igen. Det handlade om tomten som smög omkring här ute tidigare i veckan.

Slipis hävdar med bestämdhet att han är den riktiga tomten och han anklagar denna tomten för att vara fejk. Suck. Kan de inte bara hålla sams & tomta tillsammans?! Nå ja, vi gläds över att vi passerat den mörkaste natten innan det vänder.

God Jul!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi önskar er alla en riktigt God Jul!