Festivalförberedelserna rusar vidare.

Tack Elin med familj för ljuvlig blomsterprakt. I bakgrunden Dagmar Glemmes vackra konst, som flyttat ut idag. Vi tackar för att vi fått visa utställningen hos oss. Det blev tomt när den flyttade ut.

Tack alla för hjälp medan jag varit krasslig. Öppethållande mm.

Mats & Roland överraskade med att ha krattat och fixat med Japanska trädgåden tills Bodo kom tillbaka. Lilla vattenfallet fick ny pump, så nu funkar båda. Vackert och rogivande.

Städat & fixat & donat har de gjort. Tom skurat entrédörren skinande ren.

Nenne på Lyckans Höjd är hemma på semester och ställer upp och hjälper oss med att få fint runt G:a Transformatorn och vid Sliperiet, med röjsågen. Det tackar vi för.

Inne på slingan har Mats plockat undan det som ramlat över stigen och lagat staketet som var trasigt.

De har tillverkat hållare till skulpturskyltarna

nu är alla utom en på plats.

Smedjan är provkörd, det plingade så grannt från städet. Per jobbar vidare med finliret med kabeldragning mm och Peter ser till att allt görs rätt.

Allt uttömt, nu ställer vi i ordning så nya utställare kan hänga på onsdag. För att morgondagens besökare ändå skall få en bra upplevelse lånar vi tillfälligt lite av Elin Karlssons målningar till väggarna.

Å nu är pärmen klar med presentation av skulpturvandringen, för den som inte kan promenera och se på skulpturerna. Tack Pierre & Elin för fotografering, och tack Gunnar för utskrifterna. Jag har försökt få till en överskådlig beskrivning och presentation av resp skulptur inför lördagens invigning.

Festivalförberedelserna rusar vidare.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Festivalförberedelserna rusar vidare.