Ingenting är omöjligt?!

”Ingenting är omöjligt”. En floskel som ofta används ganska lättvindigt. Men i detta fallet är väl uttrycket ganska befogat?!

Idag på förmiddagen drog de här två igång med att möjliggöra operation omöjlig. Skulpturen packad & klar för transport, för hand. Det är fantastiska grannsonen William som rycker in och lägger en hel dag på att hjälpa Roland att placera hans skulptur på den smått omöjliga platsen han valt. Vilka fantastiska människor det finns!

De hade säkerhetslina med sig, men huvaligen vilken strapats de gett sig i kast med. Tur att William är synnerligen rutinerad när det kommer till strapatser!

Ser ni, på toppen där rakt över? William, Roland och skulpturen. De gjorde det!!

Det blev kväll, grått & småregning innan jag kom bort för att se skulpturen utan skyddskonstruktionen den var packad i för flytten, så bilden är inte bra, men hoppas ni ser den helpolerade skepnaden i Diabas där på toppen?

Skulpturen är inte döpt än. Har ni förslag? Jag har ett förslag: ”Ingenting är omöjligt!” 😉

Härligt också med besökare i alla åldrar som uppskattar konsten på olika sätt. Här en liten kille från Danmark som räknar hur många djur han kan hitta i Glemmes vackra målningar.

Denhär tyckte han om, många fina djur i den.

Det finns mycket att upptäcka och uppskatta i Dagmar Glemmes konst!

Ute i smedjan är det också full aktivitet. Någon vill inte vara med på bild, därav blev det en skuggfigur som arbetar tillsammans med Göran.

Stort tack till Anette som skänkt en hylla för att material för underhåll och renovering skall kunna förvaras sorterat. Per håller på med montering av hyllan, väl säkrad i väggen utanför smedjan.

Malcolm, den bedårande lille killen till vänster på bänken, är vår bäste reklampelare för Holjeglassen vi säljer. Saltkaramell är hans favorit och pappa Mogge berättar att Malcolm tar med alla familjens härliga besökare för att testa glassen. Det tackar vi för! Så mycket trevliga människor, spännande artister och skådespelare vi får träffa genom denna fantastiska familj <3 En google sökning på ”Kaah” och där kom Mogge upp tillsammans med Peter (bakom tältduken på bilden) när de uppträdde på Nyhetsmorgon tillsammans.

Lite Diabasarbete hinns med mellan varven. Till helgens konfirmation blev det ett rykande färskt kors till konfirmanden.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ingenting är omöjligt?!