Midsommar, stora besökshelgen!! Det trodde vi inte- men vi är SÅ glada och överraskade. TACK!!

Vi försöker leva upp till vårt motto att alltid hålla öppet, när någon vill besöka oss. Midsommarhelgen trodde vi inte att det skulle komma så mycket besökare, men vi inser att det där kan man aldrig förutse. Det blev tvärt om en väldigt välbesökt midsommarhelg. Superkul! Många hade hunden med & de uppskattade svalkan som de tjocka tegelväggarna fortfarande gör att hallen erbjuder.

Många tyckte det var skönt att komma in och svalka sig efter en promenad på skultpur/naturvandringen. Jätteroligt att så många går och tittar på de vackra skulpturerna och njuter av den underbara miljön ute, i samband med ett besök av den fina utställningen inne.

Vi får hålla ytterdörren stängd, dels för att så många uppskattar svalkan inne i hallen och dels för att det är lätt att det blir oväntat besök om dörren varit öppen.. Denhär sötnosen fick jag hjälpa ut.

Bilderna är från midsommardagens trevliga besökare. Midsommarafton var vi hos härliga vänner på firande. Roland skulle arbeta på en skulptur, så han kunde ha jouren med öppethållandet och det visade sig att det blev inget skulpturarbete den dagen. Det var en strid ström av besökare även på självaste midsommarafton! Intressant och lärorikt för kommande år. Dels är det besökare från väldigt många olika länder, där man inte har midsommarfirande. Även många som kommer lite längre ifrån i Sverige, som är i Skåne för att fira & passar på att göra någon liten utflykt också.

Dagmar Glemmes utställning är mycket uppskattad.

Både glaset och tavlorna tilltalar ögat hos besökare i alla åldrar.

Lite kul när olika besökare möts i dörren & plötsligt inser vi att här står människor från åtta olika länder som möts och pratar kultur. Helt underbart!!

Nu är vi redo för en ny dag med nya härliga besökare. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Midsommar, stora besökshelgen!! Det trodde vi inte- men vi är SÅ glada och överraskade. TACK!!