Med en ny skulptur på plats på skulpturvandringen och midsommarlunch med gänget i brottet & krossen önskar vi Glad Midsommar!!

Nu står den på plats och vilken plats det blev! Skulpturen passar så fint in, vi är så glada! Skulpturvandringen faller på plats bättre än vi vågat hoppas. Varje skulptur landar så oroligt fint på sina respektive platser. Magin i miljön omsluter dem & de ser alla ut som att de alltid funnits här.

Men att få dem på plats är ju alltid en utmaning. Denna gången skulle verket längre in på vandringen, så vi kunde inte ta maskiner till hjälp. Här fick det kraftsamlas. Andrew & Mats i täten, Henry & Martin på mitten & Svenne & Roland längst bak. Med gemensamma krafter lyckades de bära allt in utan missöden.

Tre små väsen sätts på plats under svampen av konstnären själv, Sven-Ingvar Johansson.

Här står de med skogens växter i händerna.

Underbart att se barnens reaktioner när de upptäckte skulpturen. Lille Melle & Livan var ute & plockade smultron när de fick ögonen på svampen. Precis som Svenne tänkt for barnen upp & ville skjula tillsammans med de små skogsväsen där under svampens hatt.

Nya skorstenen är på plats. Anderssons Fix & Murtjänst AB har lyckats hitta precis rätt tegel, nu har byggnaden en vacker skorsten igen- bara plåtarbetet som återstår.

Här är det ägg & lök som skapar färgpaletten.

Så var det dags att önska Glad Midsommar. Det gör vi med att bjuda hela härliga gänget i brottet & krossen, de från Scandinavian Stone & Br Björklunds grus som jobbar här i Gylsboda på midsommarlunch. Roligt att kunna göra något som ett litet tack för gott samarbete.

Potatisen på spisen, snart redo.

Traditionellt med sill & potatis, men med tillägget köttbullar för dem som inte är sillätare.

Alltid lika roligt att ha hela härliga gänget här!

Med jordgubbar direkt från landet- när grannen Krister plockat & rensat på morgonen & bagare Ulla bakat bottnar på morgonkvisten, det tackar vi för- blev midsommartårtan extra somrig & god. Efter kaffet skyndade gänget tillbaka till arbetet.

Nu önskar vi alla en riktigt härlig midsommarhelg. Här ser tom ut att bli SOMMAR & SOL!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Med en ny skulptur på plats på skulpturvandringen och midsommarlunch med gänget i brottet & krossen önskar vi Glad Midsommar!!