Konst från när och fjärran..

Tack igen alla trevliga besökare som kommer för att beundra Sven Ingvar Johanssons fantastiska alster.

I bakgrunden två av Sven Ingvars vackra målningar från Drivån i Osby.

I Diabasvasen står grenar av kvitten från grannen Angela- tack! Blommorna är så vackra!

På tal om vackra blommor..

Vi fick besök av en familj som hjälper Ukrainsk familj som flytt undan krigets fasor. Vi är så glada och tacksamma att de kom till oss för att visa konsten som kvinnan i familjen skapar. SÅ vackert. Det vill vi se mer av i Sliperiet.. Fortsättning följer.

Lite stenhuggande hinns med mellan alla trevliga besökare. Men det är mycket annat på gång att pyssla med i Sliperiet också nu, så dethär med tiden är som alltid ett dilemma.

Planen för Gylsboda Festival skall spikas för att kunna marknadsföras. Och så skall vi ha fram marknadsföringsmaterial till nästa vernissage, men Dagmar Glemme den 11 juni- vackert glas och måleri. Städning varvas med guidade turer, fikafixande till bokade sällskap och mycket annat. Med nattvak av nyopererad hund får det nog bli ett kort inlägg för nu. Allt gott!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Konst från när och fjärran..