Planering för Skulpturvandring och utkomhusgalleri

Ännu en strålande vacker vårdag med trevliga besökare. Först en liten guidetur med ett sällskap

och sedan en tur vid gamla brottet för att planera platser för Hiroshis skulpturer som kommer att stå i ”utomhusgalleriet”, för visning och försäljning, i skulpturvandringen. Kommer bli SÅ fint!

Andra trevliga besökare ringde att de väntade vid Sliperiet, så vi skyndade tillbaka till där de satt i solen på bänken utanför Sliperiet.

Väldigt roligt med alla nya besökare som hittar ut till oss, men också jätteroligt med alla återkommande besökare. Tack!

Det är mycket med administrativt arbete, planering för festival, kommande utställare, marknadsföring, städ & röj & annat som måste göras nu, men någon beställning hinner vi också få fram mellan varven. Här är det Bordomgs Kryss som väntar på att bli packade.

Idag har vi också fått ett bord till på plats, där 10 pers kan sitta, för att göra plats för kommande veckors bokade sällskap. Det är inte vilket bord som helst. Det är Disponent Fernströms matsalsbord! Det har stått i Disponentvillan och nu donerade de det generöst till oss. Det tackar vi för!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Planering för Skulpturvandring och utkomhusgalleri