Idel glada nyheter, tack Norra Skåne för fint reportage, Skånes Hembygdsförbund för fina ord, Skåne Nordost för fint möte och slutligen två svarta skönheter av väldigt olika slag.

Tack NSK för den fina artikeln. Och tack Pia Sanders, Skånes Hembygdsförbund, för fina ord.

Tackar samtidigt alla trevliga besökare som kommer för att se på utställningarna. Sven Ingvar Johanssons träskulpturer uppskattas av alla åldrar, likaså hans målade alster.

Idag har vi haft näntverksträff på vackra Wanås.

Mycket intressant att dels träffa andra aktörer inom besöksnäringen i Skåne Nordost och dels att lyssna på föreläsningar om tex hur vi kan samverka med Öresundsbron för att få ännu fler danska besökare att hitta till oss.

George Badawi har lämnat Sliperiet för denna gången, men vi ser fram emot när han kommer tillbaka för att färdigställa sina större skulpturer. Denna fantastiska skapelse gjorde han klar och överlämnade till mig, den är så otroligt vacker. Han är mästerlig på att sätta organiska former till perfektion. Spännande att se hur han kompletterar med bladguld och patinerar med en liten aning färg.

Det var den första svarta skönheten rubriken syftar på.

Vi avslutar med en god nyhet om en den andra svarta skönheten. Glada nyheter kan vi ju inte få för många av, i synnerhet inte nu när så mycket av nyheterna vi hör om är fyllda av krig & fasa.

Några av våra fina besökare har träffat på en mager, skygg och aggressiv stackars katt som smugit runt vid Sliperiet för att leta efter mat.

Hon började gå med mig hem på kvällarna.. på behörigt avstånd och ilsket väsande om man kommit för nära.

Nu har hon flyttat in hemma hos oss på allvar. Helt sonika har hon tagit över soffan och ser den som sin. Mig tyr hon sig till, men resten av familjen får jobba på att bli accepterad så de får sitta i vad hon nu anser som sin soffa, utan att hon fräser 😉

Vi har varit hos veterinären så hon har kontrollerats, steriliserats osv. Lite skavanker från år av uteliv fick hon hjälp med hos veterinären, nu är hon frisk, mår gott och är mycket mer tillfreds med tillvaron. Visst är hon söt, det lilla livet!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Idel glada nyheter, tack Norra Skåne för fint reportage, Skånes Hembygdsförbund för fina ord, Skåne Nordost för fint möte och slutligen två svarta skönheter av väldigt olika slag.